Răgaz Cafe

Răgaz a început ca o nevoie de a împărtăși timpul cu ceilalți, un loc care se simte ca acasă, o ambianță distinctă și un spațiu potrivit pentru o retragere senină din centrul orașului.
Situată în curtea interioară a hanului Fullton, cafeneaua este o adevărată oază de liniște și detașare în spiritul creativității. Răgaz este un loc care sortează în mod clar comunitatea de clienți, demonstrându-se nu numai prin spațiul său experimental, contemporan, deschis, ci și prin faptul că își rezervă spațiul pentru nefumători și pentru cei care apreciază produsele proaspete și ecologice. Elementele de design particulare care au fost create pentru această locație se bazează pe armonia dintre lemn, lumină și accente, care induc o stare de relaxare.

Blatul & Scaune

Am ales placajul pentru culoare, durabilitate și eficiență în muncă. Ansamblul de scaune de birou, blat și barul în sine, oferă o alternativă diferită, în afară de zona de lounge a cafenelei.
Spre deosebire de zona de lounge, zona „ora de vârf” este destinată persoanelor care iau pauze scurte de cafea.
Atât scaunele, cât și tejgheaua au fost decupate din placaje folosind o mașină CNC. Asamblarea a fost realizată într-un mic atelier de lucru folosind articulații personalizate și cuie de lemn.

Biblioteca inserată

Lăsând la o parte alegerea elementelor care au fost implementate într-o clădire nouă, cele patru nișe de-a lungul lungimii spațiului prezintă o reinterpretare tentantă.
La cererile clientului și ca funcție potrivită pentru spațiu, o bibliotecă este o alternativă excelentă pentru a umple nișele decorative.
Placajul este utilizat pentru rafturi și pentru acoperirea ramelor din cărămidă.

ServicesInterior Design, ProductionYear2018

Privacy Preference Center